Digitale Huiskamer in Zoeterwoude

De Gemeente Zoeterwoude organiseert vanaf 20 juli wekelijks een digitale huiskamer waar inwoners en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. De online ontmoetingsplek is een gezamenlijk initiatief van de gemeente en GGZ Rivierduinen.

Deelnemers kunnen via het programma ZOOM ervaringen delen en elkaar steunen. Deelname is gratis, maar je moet je wel verplicht aanmelden. Na aanmelding ontvangen deelnemers een e-mail met uitleg over ZOOM en een link naar de digitale huiskamer. Een ervaringsdeskundige en een vrijwilliger vanuit GGZ Rivierduinen zijn ook aanwezig bij de bijeenkomsten.

Deelnemen kan door een e-mail te sturen naar zoeterwoudeontmoet@rivierduinen.nl.

Taxi Wielkens
Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon
071 - 5235907

Whatsapp
06 - 16811160

×