Digitale Huiskamer in Zoeterwoude

De Gemeente Zoeterwoude organiseert vanaf 20 juli wekelijks een digitale huiskamer waar inwoners en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. De online ontmoetingsplek is een gezamenlijk initiatief van de gemeente en GGZ Rivierduinen.

Deelnemers kunnen via het programma ZOOM ervaringen delen en elkaar steunen. Deelname is gratis, maar je moet je wel verplicht aanmelden. Na aanmelding ontvangen deelnemers een e-mail met uitleg over ZOOM en een link naar de digitale huiskamer. Een ervaringsdeskundige en een vrijwilliger vanuit GGZ Rivierduinen zijn ook aanwezig bij de bijeenkomsten.

Deelnemen kan door een e-mail te sturen naar zoeterwoudeontmoet@rivierduinen.nl.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×