(Foto: Rotary Club Voorschoten-Leidschendam).

Rotary Voorschoten-Leidschendam trakteert bewoners Huize Bijdorp

Leden van de Rotary Club Voorschoten-Leidschendam hebben zaterdagochtend de bewoners van Huize Bijdorp op taart getrakteerd. De club wil op deze wijze haar medeleven tonen met de zusters, paters en ‘burgerbewoners’ die door de coronacrisis een zware tijd achter de rug hebben. Eerder ging Rotary langs bij de Mauritsgroep (Scouting) en de drie andere woonzorgcentra in Voorschoten.

Rotaryvoorzitter Ellen Fekkes kwam op het idee om de huidige versoepeling van de coronamaatregelen met de ouderen en scouting in Voorschoten te vieren met taart. De afgelopen weken bracht een afvaardiging van de Rotay een bezoek aan Topaz Foreschate, Topaz Vlietwijk en woonzorgcentrum Adegeest. “Huize Bijdorp maakte het rondje compleet”, aldus Fekkes terwijl zij leidinggevende Facilitair & Welzijn Patrick Mesman twee tassen vol gebak voor de bewoners en medewerkers overhandigde.

“We waarderen deze geste zeer”, verklaarde Mesman na afloop. “Na de lockdown hebben we geprobeerd het virus buiten de deur te houden, maar het verspreidde zich als een olievlek. We zijn onder de indruk van het enorme medeleven dat inwoners van Voorschoten en bedrijven hebben laten zien”.

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×