(Foto: C. van Tongeren).

Schermvereniging Oegstgeest sluit jaar af met picknick

Elk jaar sluit schermvereniging AEW uit Oegstgeest het seizoen af met een ‘potluck’. Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij de deelnemers zelf bereid eten meebrengen en dat deelt met alle andere aanwezige gasten (pot=eten en luck=je weet niet wat je krijgt). Wegens corona koos het bestuur er dit jaar voor om eten bij een restaurant te bestellen en dit buiten, op anderhalve meter afstand, met elkaar op te eten.

Op het gras langs het Oegstgeest kanaal genoten de leden zaterdagmiddag met hun partners, kinderen of ouders van de warme eenpersoons maaltijden van het lokale Chinese restaurant. De schermvereniging zorgde voor de drankjes en per stuk verpakte versnaperingen. Alle gasten hadden picknickkleden of tuinstoeltjes meegenomen. “Het weer zat mee en de kinderen hadden alle ruimte om te spelen. Deze afsluiting van een bijzonder sportjaar zal zeker herhaald worden”, verklaarde de organisatie na afloop.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×