(Foto: 112 Sleutelstad).

Brandweer rukt uit voor verloren sleutels en tas in vuilcontainer

De brandweer is gistermiddag uitgerukt naar het Lakenplein in Leiden om een man en vrouw te helpen die per ongeluk hun sleutels en tas in een vuilcontainer hebben laten vallen. Een deel van de spullen is teruggevonden.

Toen het tweetal het vuil wilde weggooien, gooiden zij niet alleen de zakken, maar ook een tas met onder andere bankpassen en sleutels in de container. De tas van de vrouw kon nog worden gered, maar helaas voor de man wist de brandweer zijn sleutelbos niet meer te vinden. Het is al de vierde keer in twee weken tijd dat de brandweer moet uitrukken om persoonlijke eigendommen uit een container te halen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×