(Foto: PR).

Online alternatief voor kortebaan Voorschoten

De kortebaan van Voorschoten stond komende vrijdag ingepland, maar kan niet doorgaan vanwege het coronavirus. Kortebaandraverijen.nl wil de kortebaanliefhebbers, inwoners van Voorschoten en andere vaste bezoekers van de koers over de Van Beethovenlaan toch een middag vol paardensportplezier aanbieden. In samenwerking met met wedorganisatie Runnerz zorgen ze voor een online alternatief: ‘De Voorschoten Challenge’.

Het alternatief is het volgen van een wedstrijd op de langebaan op dezelfde dag. Hiervoor is gekozen voor de koersen op Victoria Park Wolvega. Via Kortebaandraverijen.nl worden de koersen met hetzelfde enthousiasme gevolgd als waarmee normaal gesproken de kortebanen worden geanalyseerd. Ook linken zij door naar de gratis beelden van Runnerz.

Iedereen die normaal gesproken langs de baan had gestaan kan hierdoor toch online genieten van paardensport en op een laagdrempelige manier weddenschappen plaatsen.

Alternatieve kortebaankalender
‘De Voorschoten Challenge’ is onderdeel van de alternatieve kortebaankalender van Kortebaandraverijen.nl. De website biedt voor alle geannuleerde kortebanen een online alternatief. Voor de hoofdkoers van die dag kunnen door de ‘Vrienden’ van de website ook tips worden ingestuurd. Deze tellen mee voor de TipCompetitie, die de website elk jaar organiseert over het hele kortebaanseizoen.

Advertentie

Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×