(Foto: Ontsleuteld).

Leiden Ontsleuteld in interactief coronaproof buitenspel

Leiden is de komende weken het toneel van het interactieve spel Ontsleuteld. In het spel zoekt de deelnemer een spion aan de hand van opdrachten bij diverse locaties in de binnenstad.

De afgelopen periode is hard gewerkt om de interactieve ervaring in het spel voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte. Het spel is geheel coronaproof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt.

Interactieve opdrachten
“Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes”, zegt Christian Dol, één van de bedenkers van het spel. “Als deelnemer sta je continu in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen en na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij. Regelmatig moet je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact leggen via de vrij gespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.”

Bij het spel is deelnemen belangrijker dan winnen, al laat de organisatie weten dat een deelnemer die de opdrachten foutloos of als snelste afrondt ontvangt aan het eind van het seizoen een mysterieuze prijs. Deelnemen kan door op de website van Ontsleuteld Leiden of één van de andere 59 steden, een datum en tijdslot te selecteren.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×