(Archieffoto: Sleutelstad).

Inschrijvingen introductieweek voor nieuwe studenten gesloten

Aankomende studenten kunnen zich niet meer inschrijven voor de introductieweek van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden. Vanwege de overweldigende deelnemersaantallen en de zorgvuldige maatregelen omtrent het coronavirus zijn ze genoodzaakt de inschrijvingen voor dit jaar te sluiten. Wel is het voor nieuwe studenten nog mogelijk om zich in te schrijven voor het online gedeelte van de EL CID-week.

Studenten die zich inschrijven voor het online gedeelte, krijgen toegang tot het digitale platform met allerlei online evenementen, activiteiten en informatie. Ook is er een matchfunctie waarmee ze medestudenten kunnen leren kennen. Ze worden dan niet gekoppeld aan een groepje.

‘Belle & het Feest’
Deze week maakte de organisatie van de EL CID ook het programma bekend. Op woensdag 5 augustus beginnen de nieuwe studenten met een kennismaking met het mentorgroepje. Vervolgens is er de centrale opening en vindt ’s avond ‘De Grote Studentenspelshow’ plaats. Op donderdag is er eerst een virtueel studieblok en daarna is er tijd om de verenigingen te leren kennen. De laatste dag is vrijdag. Dan maken de aankomende studenten kennis met het LAK, het Universitair Sportcentrum (USC) en de watersportverenigingen. De week wordt die avond afgesloten met de bandavond ‘Belle & het Feest’.

Na het digitale gedeelte dat van woensdag 5 augustus tot 9 augustus duurt vinden er fysieke bijeenkomsten plaats in de stad. Elk groepje is in de periode van 9 augustus tot en met 9 augustus één dag welkom in Leiden.

Leiden Onderwijs


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×