Foto ter illustratie. (Foto: Politie).

Man met verward gedrag zorgt voor onveilige verkeerssituatie Haagweg

Een man uit Tilburg zorgde in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 augustus voor een onveilige verkeerssituatie op de Churchillaan en Haagweg.

De man liep rond 1.00 uur midden op de kruising. Ondanks het late tijdstip was er veel verkeer en bracht de man met zijn actie niet alleen zichzelf maar ook andere weggebruikers in gevaar. Gealarmeerde agenten deden meerdere pogingen om de man aan te spreken maar hierop reageerde hij niet, maar ging er rennend vandoor over de Haagweg richting het centrum van Leiden.

Overgedragen aan professionele hulpverlening
Volgens de agenten vertoonde de man een verwarde indruk, vermoedelijk vanwege de invloed van verdovende middelen. Bij de aanhouding verzette de man zich en werkte niet mee. Politieagenten hebben hem daarop met gepast geweld in bedwang weten te houden. De man is vervolgens direct overgedragen aan de professionele hulpverlening.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×