(Foto's: 112 Sleutelstad).

Brandweer moet omrijden door afgesloten Churchillbrug

In een woning aan de Morslaan is vanochtend een bewoner wakker gebonkt door de politie omdat er nog een pan met eten op het vuur stond. De bewoner is tijdens het koken in slaap gevallen waardoor er een brandlucht ontstond.

De gealarmeerde brandweer is met twee autospuiten uitgerukt naar de Morslaan. Een van de wagens moest vanwege de afgesloten Churchillbrug een stuk omrijden, de andere wagen is volgens planning bij de woning aangekomen. De brandweer is de woning aan de voor- en achterzijde binnen gekomen en heeft de pan van het vuur gehaald.

De schade bleef beperkt. Het is onduidelijk wat het gerecht in de pas was.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×