(Foto's: Regio15).

Gesprongen waterleiding blust beginnend brandje boven de Bruine Boon

Een te warm aangelopen ventilator heeft vanmiddag een binnenbrandje veroorzaakt in een woning boven café de Bruine Boon. Hierbij is een waterleiding gaan lekken die de brand grotendeels geblust heeft.

De brandweer schaalde de melding op naar middelbrand en heeft het brandje in de woning gedoofd. “De gesprongen waterleiding is een geluk omdat het erger heeft voorkomen”, aldus de brandweer. In het café controleerde de brandweer op een mogelijke doorslag van de brand.

De naastgelegen woningen worden gecontroleerd op de aanwezigheid van koolmonoxide.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×