(Foto: GoogleMaps).

Dit kost parkeren in de kustgemeenten bij Leiden

Met nog ruim een week zeer zonnig en warm weer in het vooruitzicht is de verleiding groot om de verkoeling van het strand en de zee op te zoeken. De strandbezoeker die het lukt om een parkeerplek te vinden – de badplaatsgemeenten waarschuwen al vroeg om niet meer te komen vanwege de drukte – krijgt hieronder een overzicht van de parkeertarieven.

Strandgangers die de Wassenaarseslag bezoeken, parkeren de auto voor een standaard dagtarief van 7,50 euro op parkeerterrein De Kuil of Zeelust. Parkeren bij de boulevard van Katwijk kost 3 euro per uur.  Parkeren bij de Noordduinseweg kost op maandag tot en met zondag 1,80 euro per uur. Betaald parkeren is sinds 1 augustus ook op zondag van toepassing.

Noordwijk aan Zee hanteert een tarief van 1 euro voor de eerste twee uur parkeren, daarna is het tarief 3 euro per uur. Er geldt in Noordwijk een maximum van 10 euro per dag. Het parkeren bij de Langevelderslag in Noordwijk kent dezelfde tarieven, het maximale tarief is hier echter slechts 5 euro per dag.

De tarieven in de badplaatsen lijken daarmee mee te vallen. Wie duurder wil parkeren kan terecht in Scheveningen voor 3,20 en 3,85 per uur, in Bloemendaal aan Zee ligt het uurtarief op 3,25 euro.

  • Parkeren Wassenaar
    Parkeren Wassenaar
  • Parkeren Noordwijk
    Parkeren Noordwijk
  • Parkeren Katwijk
    Parkeren Katwijk
Leiden Maatschappij Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×