Wolf van Dijk is genomineerd als in de categorie Senior Speler. (Foto's: Els Barnas).

Twee spelers DIOK genomineerd voor seizoensonderscheiding

Twee spelers van de Leidse rugbyclub DIOK zijn genomineerd voor een landelijke onderscheiding voor hun prestaties in het afgelopen seizoen. Esmee Ligtvoet is genomineerd als Jeugdspeelster en Wolf van Dijk is één van de drie genomineerden in de categorie Senior Speler. De winnaars worden op 30 september bekendgemaakt tijdens de ALV van Rugby Nederland.

De nominaties voor het seizoen 2019-2020 worden bekendgemaakt door de Commissie Onderscheidingen en Predicaten en het bestuur van Rugby Nederland. Er zijn zowel spelers als scheidsrechters genomineerd in totaal zes categorieën. Normaal gesproken zouden alle genomineerden voor de ALV worden uitgenodigd, maar door de coronamaatregelen mag dit jaar maar één persoon per club aanwezig zijn.

De eerder geplande huldiging van de winnaars tijdens de finale van de BeNeCup 2020 kan ook niet doorgaan, aangezien die onlangs werd afgelast. “Op dit moment kunnen wij helaas niet zeggen wanneer de huldiging van de winnaars wel zal plaatsvinden”, aldus het bestuur op de website. “Wanneer bekend is wanneer de huldiging zal plaatsvinden zullen we jullie hierover informeren.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×