(Foto: Bureau JP).

Leidse Hooitocht als alternatief voor de Hooidagen

De Leidse Hooidagen gaan vanwege de coronamaatregelen niet door, maar de organisatie heeft een alternatief bedacht: de Leidse hooitocht. Van woensdag 26 tot en met zondag 30 augustus kan iedereen hier aan meedoen. Startpunt is Hoeve Cronesteyn waarvandaan deelnemers door Polderpark Cronesteyn struinen. Onderweg worden diverse natuuractiviteiten aangeboden.

De Leidse Hooitocht is volgens de organisatie heel geschikt om als groep, bijvoorbeeld een BSO of kinderfeestje, te doen. Activiteiten die geboden worden zijn onder meer een slootsafari, pijl en boog maken en eten bij een vuurtje. Sommige activiteiten kunnen deelnemers zelf doen, zoals vogels spotten. Bij andere activiteiten staan experts klaar om te helpen of uitleg te geven.

Tickets moeten wel vooraf gereserveerd worden, het aantal plekken is beperkt. Kaartjes kun je bestellen via leidsehooidagen.nl . Naar buiten! organiseert de Leidse Hooitocht in opdracht van het Zuid-Hollands Landschap en Gemeente Leiden, samen met fondsen en partners uit de Leidse regio.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×