(Foto: Mart Hoogkamer).

Zanger Mart Hoogkamer gaat viral na cover vanaf het Spaanse strand

De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer gaat viral op Facebook met zijn versie van het nummer Unchained Melody. Hoogkamer zong het nummer met zijn knieën in het zand vanaf zijn vakantieadres in Spanje. Na het delen werd de video al ruim 2,6 miljoen keer bekeken. Belangrijkste vraag van veel bewonderaars: waar komt dit talent vandaan?

Het moment waarop de 22-jarige Leidenaar de cover zingt wordt toevallig vastgelegd door een neefje, zo meldt Hoogkamer aan AD.  “We hadden het bijna niet gedeeld”, zegt hij tegen de krant. Na een Twitterbericht zonder naamsvermelding startte een grote zoektocht naar de naam van de in Leiden al jaren bekende zanger.

Nieuwe cover
Voor de volkszanger is alle aandacht een droom die uitkomt.  Hij laat in een videoboodschap weten totaal overdonderd te zijn door alle aandacht die hij nu krijgt. De zanger benadrukt dat hij alle reacties zorgvuldig leest en daar goed de tijd voor neemt. Als de grootste shock voorbij is, komt Hoogkamer bovendien met een nieuwe Engelstalige cover, zo belooft hij aan zijn fans.

https://www.facebook.com/marthoogkamer2016/videos/591682911539665/

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×