(Foto's : Chris de Waard).

Ook Leiden heeft nu 'stadsletters'

De letters die de gemeente Leiden heeft neergezet op de Stationsweg zijn speciaal vervaardigd om studenten tijdens de EL CID-week welkom te heten in Leiden en worden nu al massaal omarmd. De ene na de andere voorbijganger stopt even om een selfie te maken. En zeker niet alleen studenten. Ook toeristen en Leidenaren gaan ermee op de foto.

Maar niet iedereen is even enthousiast. Zo twittert duoraadslid Pieter van der Woerd van de ChristenUnie Leiden “Jongens, is dat nou nodig.” VVD-fractievoorzitter Dorien Verbree vindt dat politici zich daar niet mee bezig moeten houden: “Als politici alles wat ze lelijk vinden uit de stad bannen, wordt het er niet gezelliger op.” Ze is blij dat Leiden de studenten in de toch al zo anders verlopende introductieweek welkom kunnen heten en meteen de stad kunnen promoten.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×