(Foto: PR).

ZZ Leiden Basketball contracteert Emmanuel Nzekwes

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft Emmanuel Nzekwes voor één seizoen gecontracteerd. De Nederlandse Nzekwes kwam de afgelopen vijf jaar uit voor de universiteitsploeg van Oral Robert in Tulsa, Oklahoma.

Coach Geert Hammink is bijzonder blij dat Nzekwesi zich aan Zorg en Zekerheid Leiden Basketball gecommitteerd heeft. “Hij is misschien wel de beste Nederlander uit het collegebasketbal van de afgelopen twee, drie decennia, statistisch gesproken. En belangrijker dan dat: een fantastisch mens. Dat schijnt in de gesprekken die we gevoerd hebben door. Ik ben er zeker van dat het Leidse publiek Emmanuel zal omarmen.”

In de komende periode gaan Geert Hammink en de technische staf verder met het invullen van de selectie van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball voor het seizoen 2020-2021. Marijn Ververs, Worthy de Jong, Troy Koehler, Luuk van Bree en Desure Buie werden al eerder vastgelegd.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×