(Foto: Regio15).

Man aangehouden voor brandstichting in woning Stuyvesanthof Leiden

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden die ervan wordt verdacht brand gesticht te hebben bij een woning aan de Stuyvesanthof in Leiden. Met behulp van een brandbare vloeistof zou de man de voordeur van de portiekwoning aangestoken hebben. De gealarmeerde brandweer wist het vuur snel te doven. De bewoners van de woning zijn ongedeerd gebleven. Na ventilatie mochten zij hun flat weer in.

De aangehoude verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Over de aanleiding van de brandstichting of de relatie van de man met de bewoners van de flat is niets bekend gemaakt.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×