(Foto's: Annan Verboom).

Eerste bomen geveld door zomerstorm

Op de Hooigracht is dinsdagavond rond 23.00 uur een boom omgewaaid. Dat  gebeurde ter hoogte van de Albert Heijn supermarkt. Ook op andere plekken in de Leidse regio hield de harde wind huis onder het groen. Zo brak op de Hoge Rijndijk een grote tak van een boom.

In de Breestraat, de Mirakelsteeg en de Surinamestraat in Leiden zorgde de eerste flinke storm sinds maanden ook voor problemen. Het ging daarbij om steigers en borden die beschadigd raakten.

Ook in de Lindelaan in Zoeterwoude viel een boom ten prooi aan de storm. Een flink deel van een boom brak af en kwam tussen de geparkeerde auto’s terecht. Brandweer heeft het afgebroken deel afgezaagd en de takken die op en tegen de auto’s lagen weggehaald. Het was afgelopen nacht nog niet duidelijk of er sprake is van schade aan de voertuigen.

112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×