(Archieffoto: Rob van Dullemen).

Coronateststraat Leiderdorp gesloten door storm, 372 afspraken verplaatst

De coronateststraat naast het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp blijft woensdag gesloten. Dat komt door zomerstorm Francis, meldt GGD Hollands Midden. In totaal hadden 372 mensen woensdag een afspraak bij de testlocatie, die worden verplaatst naar een andere locatie of uitgesteld.

Omdat het om een teststraat in de buitenlucht gaat en ‘de tent hard staat te klapperen’, blijft de locatie dicht. “Het is niet verantwoord voor zowel het personeel als de mensen die getest zouden gaan worden”, zegt een woordvoerder van de GGD. De locatie blijft de hele dag dicht omdat de windstoten tot in de middag aanhouden.

De mensen die een afspraak hadden staan, worden sinds woensdagochtend gebeld om een nieuwe afspraak te plannen. In Alphen aan den Rijn is in de bestaande teststraat een extra laan ingericht. Daar kunnen vandaag 130 mensen terecht. Daarnaast is er ook nog ruimte in Gouda. De andere tests kunnen donderdag of uiterlijk vrijdag alsnog worden uitgevoerd in Leiderdorp.

Mensen met coronagerelateerde klachten kunnen een coronatest aanvragen bij de GGD via 0800-1202. Zij kunnen zich dan binnen 24 uur laten testen in een teststraat.

112 Sleutelstad Leiderdorp Regio Coronacrisis


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×