(Archieffoto: Eelkje Colmjon).

Armin van Buuren verruilt Radio 538 voor Qmusic

Leiden’s bekendste DJ Armin van Buuren verruilt zijn wekelijkse show bij Radio 538 voor een uitzending op Qmusic. Vanaf zaterdag 5 september presenteert hij de nieuwe ‘World Wide Club 20’, een nieuwe hitlijst met de grootste club hits van het moment, samengesteld in samenwerking met de Nederlandse Top 40. Ook wordt zijn show ‘A State of Trance’ voortaan op Qmusic uitgezonden.

World Wide Club 20 moet een plek worden voor nieuwe clubmuziek. De show moet daarnaast verrassen met exclusieve liedjes en teruggrijpen naar klassiekers. De radioshow vertegenwoordigt ook trends met de zogenaamde ‘Hotmix’, een mix van nummers gebaseerd op een ’trending item’ van die week. Het programma is vanaf volgende week iedere zaterdag van 22.00 tot 00.00 uur te horen.

A State of Trance
Van Buuren begon in 2001 met A State of Trance; vandaag de dag wordt de show door meer dan 100 radiostations in 84 landen uitgezonden. Van Buuren maakte de show sinds 2011 vanuit de studio van Radio 538, daar komt na negen en een half jaar nu een einde aan. Het programma is vanaf volgende week elke zaterdagnacht van 01.00 tot 03.00 uur op Qmusic te horen.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×