Er was dit jaar een recordaantal inschrijvingen bij de studentenverenigingen.

Studentenverenigingen sturen meetlint naar leden en roepen op 1,5 meter afstand te houden

De bestuurders van de Leidse studentenverenigingen blijven erop hameren bij hun leden en andere studenten: ‘Houd je aan de anderhalve meter afstand’. In een brief roepen de voorzitters van de grootste verenigingen alle studenten in Leiden op om de adviezen en richtlijnen van het RIVM de komende tijd te blijven volgen. Bij de brief wordt een meetlint van anderhalve meter meegestuurd.

De brief werd ondertekend door de MASCQ-verenigingen (Minerva, Augustinus, SSR, Catena en Quintus) en de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV), de koepelorganisatie van de 24 studentenverenigingen. In de brief wordt gewezen op de inspanningen van rector magnificus Carel Stolker en burgemeester Henri Lenferink om toch de introductieweek El Cid doorgang te kunnen geven.

Resultaat was een recordaantal inschrijvingen bij de studentenverenigingen en meer ruimte om op lokaal niveau activiteiten van verenigingen toe te staan. Juist daarom herinneren de verenigingen de studenten aan hun verantwoordelijkheid zich aan de maatregelen te houden.

Advertentie

Leiden Onderwijs


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×