(Archieffoto).

Man zwaargewond na aanval met hakbijl

Een 41-jarige man uit Oegstgeest is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij werd aangevallen met een hakbijl. Het incident gebeurde in Ooltgensplaat op Goeree-Overflakkee. Drie mannen zijn dit weekend aangehouden voor poging tot doodslag.

Rond 20.30 uur meldden getuigen dat de man uit Oegstgeest gewond in een auto zat. Daarvoor hadden drie mannen het slachtoffer met een hakbijl bewerkt. De Oegstgeestenaar had bij de aanval zijn arm als afweermiddel gebruikt. In het ziekenhuis bleek dat hij zijn ellepijp en zijn spaakbeen had gebroken. Dat meldt mediapartner Omroep West.

Zondag hield de politie drie mannen van 22, 28 en 32 jaar aan. Wat de aanleiding van de aanval is, wordt nog onderzocht.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×