(Foto: Google Maps).

Wegwerkzaamheden: N11 richting Leiden dit weekend dicht

Rijkswaterstaat voert vanaf vanavond 21.00 uur tot maandag 7 september 5.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit op de N11. Tussen de Goudse Schouw bij Alphen aan den Rijn en de Burgemeester Smeetsweg bij Zoeterwoude is de weg afgesloten. Er wordt gewerkt in de richting van Leiden, voor het verkeer richting Bodegraven (A12) is de N11 open.

Het werk aan de N11 bestaat uit het vervangen van asfalt, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten. Een woordvoerder van Rijkswaterstaat verwacht dat de werkzaamheden dit weekend weinig vertraging oplopen vanwege te verwachten regen.

Op informatiepanelen langs en boven de weg staan omleidingsroutes aangegeven. Vanwege de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met vijftien tot dertig minuten extra reistijd.

Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×