(Foto: PR/Sportfondsen Voorschoten).

Zwembad het Wedde deze maand in het teken van Zwemtember

De maand september is door de organisatie Sportfondsen omgedoopt tot ‘Zwemtember’. Ook Zwembad het Wedde waar Sportfondsen Voorschoten actief is, doet mee aan het initiatief om mensen in beweging te krijgen. De hele maand zijn er activiteiten en kunnen er leuke prijzen worden gewonnen.

“Zwemmen is hartstikke gezond. Daarom willen wij mensen, zeker na de zomer waarin ze het wat rustiger aan hebben gedaan, zoveel mogelijk naar het zwembad krijgen om fit en vitaal te blijven”, zo vertelde John Wilson van Sportfonden Voorschoten in de uitzending van Sport071.

Bezoekers kunnen profiteren van vijf aanbiedingen of kortingsacties. Zo kunnen deelnemers bijvoorbeeld kans maken op een besloten zwemfeestje. Bij elk bezoek krijgt de bezoeker een sticker. Onder de meest fanatieke stickerverzamelaars wordt de prijs verloot.

Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van diverse kortingsacties, waaronder een cadeaukaart bij aanschaf van een abonnement, samen-zwemmen-korting en vroege vogelvoordeel.

 

Advertentie

Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×