(Foto: Protestantse Baptistengemeente Leiden).

Stikstofjurist gooit het roer om en wordt dominee

De Protestantse Baptistengemeente Leiden heeft sinds deze maand een nieuwe voorganger. Stikstofjurist Martijn van Geilswijk gooide het roer volledig om. Hij  zegde zijn baan als adviseur milieurechtelijke zaken bij de Provincie Brabant op om als dominee in Leiden aan de slag te gaan.

De 42-jarige van Geilswijk is in Breda geboren. Na zijn rechtenstudie in Leiden keerde hij terug naar Brabant om carrière te maken in de advocatuur. “In de jaren na mijn vertrek uit de Sleutelstad ontdekte ik het christelijke geloof”, verklaart van Geilswijk zijn veranderende ambities. Toen hij de kans kreeg om in Leiden als dominee aan de slag te gaan besloot van Geilswijk de uitdaging aan te gaan. “Ik ga omzien naar mijn naasten”, belooft de kersverse dominee aan de Leidse protestanten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×