(Foto: MediaTV).

Brandweer blust bermbrand N446 bij Leiderdorp

Een bermbrand langs de Provinciale weg (N446) bij Leiderdorp heeft vrijdagmiddag om 17.30 uur voor forse rookontwikkeling gezorgd. Een flink stuk grond stond in brand. De stevige noordoosten wind zorgde ervoor dat er in een groot deel van de wijk De Leyhof een brandlucht was te ruiken.

De gealarmeerde brandweer heeft de brand geblust. “We hebben de grond goed natgemaakt om herhaling te voorkomen”, verklaarde een woordvoerder na afloop. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en heeft de zaak in onderzoek.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×