Marie Depuydt in actie. (Foto: Wim de Leeuw).

Dames van Scylla boeken eerste overwinning

Na een moeizame start van het seizoen, boekten de dames van Scylla dit weekend hun eerste overwinning. De eredivisie dames mochten het in Delft opnemen tegen DHC en keerden met een 2-4 eindstand weer huiswaarts.

Marie Depuydt beet de spits af namens Scylla en deed dat met een ruime 3-0 overwinning. Daarna was het de beurt aan Isabelle Tegelaar om voor een verrassing te zorgen in haar eerste wedstrijd van het seizoen. Helaas was de tegenstandster een maatje te groot waardoor tegelaar de wedstrijd verloor met 0-3. Kim Hergelink speelde eveneens haar eerste wedstrijd van het seizoen. Daar was echter niets van te zien, Hergelink won haar wedstrijd zonder een game te verliezen.

Ook na de pauze lieten Depuydt en Hergelink weer zien in een prima vorm te verkeren: beide dames wonnen hun wedstrijd relatief eenvoudig (1-3). Tegelaar heeft in haar tweede wedstrijd welgevochten voor wat ze waard was maar het bleek niet genoeg te zijn tegen een sterk spelende Samenda Schipper. 

Dankzij deze overwinning blijven de dames van Scylla nog in de race voor een plek in de play-offs .

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×