(Foto: Politie).

Drugspand aan Rooseveltstraat op last van burgemeester gesloten

De begane grond van een pand aan de Rooseveltstraat in Leiden is gisteren op last van burgemeester Henri Lenferink gesloten. De politie vond chemicaliën en voorwerpen in het gebouw die gebruikt kunnen worden voor de vervaardiging of teelt van drugs.

Het pand is op grond van de Opiumwet voor zes maanden gesloten. De gemeente Leiden schrijft: “Er zijn grote risico’s verbonden aan drugslaboratoria en opslagplaatsen, mede omdat met chemicaliën wordt gewerkt. Dit levert een ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid.”

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×