Sleutelstad nam in het voor de gelegenheid tot Studio Zoeterwoude omgedoopte Cultuurhuis een openhartig afscheidsinterview op met Liesbeth Bloemen. Hierboven een korte preview.

Afscheidsinterview met burgemeester Bloemen op Sleutelstad TV

’s Nachts in de tuin op jacht naar naaktslakken, dronken achter het stuur en hoe zit het eigenlijk met een partner? “Als het een beetje een huishoudelijk type is, is die welkom!”

Liesbeth Bloemen nam vrijdag noodgedwongen in kleine kring afscheid als burgemeester van Zoeterwoude. Maar zondagmiddag kan iedereen die door de coronamaatregelen niet bij de buitengewone raadsvergadering aanwezig kon zijn alsnog een beetje afscheid nemen.

Sleutelstad verslaggever Robbert Beurse blikte met Bloemen, “Zeg alsjeblieft Liesbeth”, afgelopen woensdag uitgebreid terug op zestien jaar burgemeesterschap van de kleinste gemeente van Zuid-Holland. En daarbij werd geen onderwerp geschuwd. Alle reden dus om zondagmiddag Sleutelstad TV aan te zetten. Ook voor wie niet uit Zoeterwoude komt, is het dertig minuten durende afscheidsinterview een erg leuk en openhartig kijkje in het leven van de burgemeester geworden.

Zondagmiddag 15.00 uur
Liesbeth Bloemen, het afscheidsinterview, is zondagmiddag 4 oktober om 15.00 uur te zien op Sleutelstad TV. Direct na het programma Licht Op Leiden waarin presentator Rens Heruer tussen 14.00 uur en 15.00 uur praat met Ton Kohlbeck. Ook Emile van Aelst schuift aan en vertelt over zijn belevenissen als Leidse Glibber. Tenslotte wordt in het programma ook weer de Leidenaar van de Week bekend gemaakt. Wil je iemand in het zonnetje zetten, dan zijn gemotiveerde suggesties voor deze rubriek welkom op lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Politiek Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×