(Foto's: Regio15).

Overstekende voetganger gewond bij botsing op Hoge Rijndijk

Bij een kop-staartaanrijding tussen twee personenauto’s op de Hoge Rijndijk in Leiden is woensdagmiddag een overstekende voetganger gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurders van de personenauto’s kwamen met de schrik vrij.

De voorste auto stopte voor het zebrapad, een achteropkomende automobilist had dat te laat in de gaten en knalde op zijn voorganger. Die schoot door en raakte daarbij de overstekende voetganger. Het achterste voertuig liep bij de botsing aanzienlijke schade op. Een bergingsbedrijf heeft in ieder geval één van de personenauto’s opgehaald.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×