Het nieuwe pand aan de Dorpsstraat is feestelijk geopend. (Foto's: Robbert Beurse).

Regiobank opent nieuw kantoor in Zoeterwoude

In een tijd waarin andere banken hun fysieke kantoren sluiten en hun diensten vooral online aanbieden, opende Regiobank woensdag een nieuwe vestiging in Zoeterwoude-Dorp. Directeur Berthold van Veen gelooft in persoonlijk contact met zijn klanten. Toen het pand aan het Dorpsplein waar jarenlang drogisterij Margriet zat, vrij kwam, besloot Van Veen dat er weer een bank- en verzekeringskantoor in Zoeterwoude-Dorp moest komen.

De kersverse burgemeester Fred van Trigt zou de verhuisde vestiging eigenlijk komen openen, maar als gevolg van de recent aangekondigde strengere coronamaatregelen werd er voor een minimaal feestje gekozen. Van Trigt moet dus nog even wachten op zijn eerste door te knippen lintje.

Bankdirecteur Van Veen knipte het lintje daarom zelf maar door, vergezeld door de medewerkers van de bank en een enkele bezoeker. De burgemeester gaat later alsnog langs om kennis te maken met de bank.

Economie Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×