'De winnaars van de Leiderdorpse Vrijwilligersprijzen 2020. (Foto: J.P. Kranenburg).

Gemeente Leiderdorp zoekt mooie initiatieven voor vrijwilligersprijs

De gemeente Leiderdorp roept organisaties op om hun initiatieven aan te melden voor de vrijwilligersprijs. Wanneer een organisatie al minstens één jaar actief is en dit jaar een mooi, blijvend initiatief heeft uitgevoerd, kan de organisatie zich opgegeven voor de vrijwilligersprijs. De jaarlijkse vrijwilligersprijs wordt begin 2021 weer uitgereikt.

“Juist nu in deze rare tijden is het vrijwilligerswerk extra belangrijk”, vindt de gemeente. “Creativiteit, aanpassingsvermogen en hard werken hebben ervoor gezorgd dat ook dit jaar weer mooie initiatieven zijn gerealiseerd.”

Maandag gaan de aanmeldingen open en kunnen organisaties zich inschrijven via www.leiderdorp.nl/vrijwilligers. Vanaf maandag is er ook meer informatie over de voorwaarden, jury en de uitreiking, te vinden op de site.

 

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×