Uitreiking sportprijzen 2019. (Foto: Gerry van Bakel).

Leiden presenteert alternatief voor jaarlijkse sportverkiezing

De uitreiking van de Leidse Sportprijzen krijgt dit jaar een ander karakter omdat door corona veel sportevenementen werden geannuleerd en de verschillende competities voortijdig zijn gestopt. Onder de titel ‘Leiden vergeet haar kampioenen niet’ wordt op een alternatieve manier invulling gegeven aan de prestaties van sporters die wel zijn geleverd in 2020.

Het vergelijken en waarderen van sportprestaties is door het ‘onvolwaardige’ jaar lastiger dan ooit. De gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie pakken het dit jaar anders aan. De jury van de Sportprijzen gaat de sportprestaties bekijken van januari tot en met maart en van september tot en met december. Ook kijkt de jury naar ludieke en sportieve acties die in de zomermaanden te beleven waren in de stad.

Het alternatief van de Leidse sportverkiezingen vindt op een later moment plaats dan de gebruikelijke verkiezingen. Bijzondere sportprestaties zijn aan te melden bij de Leidse Sportfederatie.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×