(Foto: Chris de Waard).

Renovatie Sumatrabrug maandag van start

De renovatiewerkzaamheden aan de Sumatrabrug gaan maandag van start en duren tot en met maandag 18 januari. De brug die de Lage Rijndijk en Sumatrastraat verbindt met de Admiraalsweg op bedrijventerrein De Waard, blijft tijdens het grootste deel van de werkzaamheden open voor wegverkeer. Scheepvaart is gedurende de hele periode niet mogelijk.

In december en één weekend in januari is de brug afgesloten voor al het wegverkeer. De brugafsluitingen vinden plaats in de weekenden van 11 en 18 december en 8 januari, van vrijdagavond 22.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur. Al het verkeer wordt dan omgeleid.

Milieustraat en kringloopwinkel
Door de afsluiting van de Sumatrabrug is de milieustraat op deze dagen niet bereikbaar voor auto’s en 0p zaterdag 12 en 9 december en 16 januari gesloten. Kringloopwinkel Het Warenhuis is op deze data wel open, maar alleen bereikbaar met de fiets.

Leiden Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×