(Foto: Politie Leiden).

Oudere man mishandeld op Stationsweg in Leiden

Na een onopzettelijke ‘botsing’ op de stoep van de Stationsweg tussen een oudere man en een jongen, is de man door de jongen mishandeld. Dat gebeurde zaterdagmiddag om 15.20 uur ter hoogte van nummer 7.

De oudere man en de jongen liepen tegen elkaar aan. Hierop ontstond een woordenwisseling gevolgd door de mishandeling. Een vrouw die dit zag gebeuren, riep dat de jongen moest stoppen. De dader rende vervolgens weg in de richting van station Leiden Centraal.

De politie is op zoek naar de vrouw die ingreep en naar mogelijke andere getuigen. Wie meer weet kan bellen met 0900-8844 of binnenlopen bij een politiebureau.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×