Gesprek met de burgemeester: effect coronaregels, feestdagen en messenverbod

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Dinsdagavond staat een nieuwe persconferentie van premier Rutte op het programma. Zijn nieuwe regels nodig? En wat is het effect van de maatregels die tot nu toe zijn genomen? Daarnaast blikken we alvast vooruit op het sinterklaasfeest en de rest van de feestmaand december. Waar kunnen we ons op voorbereiden? Waarom bereidt de gemeente zich voor op een roerig Oud&Nieuw? Ook hebben we het ook over de nieuwe corona-spoedwet en de rol van gemeenteraden daarin. Tot slot: is burgemeester Lenferink voor een messenverbod op straat?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van november

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×