(Foto: Politie).

Drugsdealers aangehouden in Leiderdorp

Bij een controle van een auto op de Oude Spoorbaan in Leiderdorp zijn woensdag twee verdachten aangehouden op verdenking van het dealen in drugs.

Op de achterbank van de auto lagen diverse lachgastanks. De politie kreeg tijdens de controle het vermoeden dat er mogelijk ook verdovende middelen in de auto verstopt lagen. Na een uitvoerige controle vond de politie achter de radio diverse ponypacks (vetvrije papiertjes waar drugs in bewaard worden) en kokertjes met hierin cocaïne.

De twee verdachten van achttien en twintig jaar oud uit Den Haag zijn aangehouden. De 18-jarige verdachte is gisteren in vrijheid gesteld, de 20-jarige verdachte zal vandaag in het belang van het onderzoek worden voorgeleid bij de officier van justitie.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×