(Foto's: J.P. Kranenburg).

Wethouder plant compensatiebomen in Leiderdorp

De gemeente Leiderdorp is woensdag gestart met het planten van extra bomen. Wethouder Rik van Woudenberg plantte op de Essenlaan de eerste van 92 bomen die de gemeente uit het bomenbudget heeft aangeschaft. Begin volgend jaar komen daar nog eens honderd bomen bij. Het nieuwe groen komt in plaats van eerder gekapte, dode bomen.

Op de plek van twee gekapte bomen aan de Essenlaan is door Van Woudenberg een Fraxinus Excelsior, een Es, geplant. Locaties waar nog meer bomen worden geplant zijn onder andere de Achthovenerweg, de Bloemhofstraat, het B.G. Cortspad, de Kom van Aaiweg, de Houtkamp en de Buitentocht.

Duurzaamheid Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×