(Foto: Marion van Dongen).

Sinterklaas verrast vrouwen en kinderen bij Rosa Manus

Op de vooravond van zijn verjaardagsfeest heeft Sinterklaas een flinke stapel boeken cadeau gegeven aan de Vrienden van Rosa Manus. De dozen en tasjes met leesvoer zijn bedoeld voor de vrouwen en kinderen die momenteel verblijven in het vrouwenopvangcentrum voor slachtoffers van huiselijk geweld.

De Sint werkte samen met jeugdboekhandel Silvester, uitgeverij Lemniscaat en de Soroptimisten uit Lisse. Marion van Dongen van de Stichting Vrienden van Rosa Manus nam de vier dozen en verschillende tasjes met boeken namens de vrouwen in ontvangst. De boeken zijn dezelfde dag nog uitgedeeld aan de deelnemers van de opvang.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×