Speciaal voor zijn fans heeft Hoogkamer ook de Wham-hit 'Last Christmas' ingezongen.

Nieuw album voor Mart Hoogkamer

‘Sweet memories’. Zo heet het nieuwe album dat Leidenaar Mart Hoogkamer heeft uitgebracht. “Ik ben er echt onwijs trots op”, zegt de zanger die dit keer vooral in het Engels te horen is. Het album is te koop via de eigen webshop van Mart Hoogkamer.

Op het album staat ook het liedje  ‘Unchained Melody’ waarbij hij zichzelf afgelopen zomer in een klap bij het grote publiek op de kaart zette toen een spontane zangsessie op het strand van het Spaanse La Carihuela viral ging en miljoenen keren werd beluisterd.

Naast een serie Engelstalise covers waaronder ‘Hopelessly Devoted To You’, ‘It’s Now Or Never’, ‘Hurt’ en ‘She Believes In Me’ staan op Sweet Memories ook drie Nederlandstalige liedjes: ‘Ik Kan Je Niet Vergeten’, ‘Jij Bent Gemaakt Voor Mij’ en ‘Terug In M’n Leven’.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×