Ook Tamarco komt met muzikale kerstgroet

De leden van Show- en Marchingband Tamarco uit Leiderdorp zijn de afgelopen tijd bezig geweest met een digitale kerstgroet. De leden kregen begin november het verzoek om zelf een filmpje van minimaal één minuut op te nemen en dat voor 23 november in te sturen. Iedereen kreeg een letter die daarbij duidelijk in beeld moest komen. Het resultaat is een speciale versie van Mariah Carey’s kersthit ‘All I Want For Christmas Is you’.

“We zijn er ruim een maand mee bezig geweest”, vertelt Leo de Vogel van Tamarco. “Daardoor zijn we helaas niet de eerste, maar we hebben het zeker niet afgekeken van de Leidse professionals”, zegt hij met een verwijzing naar de videoclip die Rockschool Leiden vorige week rond datzelfde liedje lanceerde. Tamarco-lid Kimberly van der Post heeft alle vijftig ingestuurde filmpjes en foto’s verwerkt tot een swingende Tamarco kerstgroet.

Cultuur Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×