(Archieffoto: Marja van Tilburg).

Vanavond op Sleutelstad TV: DeZZembergasten

Sleutelstad zendt vanavond op tv het programma DeZZembergasten van ZZ Leiden Basketball uit. Vanaf 17 december mag er weer normaal getraind kan worden en de wedstrijden staan gepland om op 16 januari in januari weer te beginnen. Hoog tijd om de balans op te maken. Hoe is de club deze periode door gekomen, hoe zal de competitie eruit zien, wat is de laatste stand van zaken omtrent de BeNeLeague, en misschien wel het belangrijkst: Hoe staat het team er voor?

Het programma heeft hetzelfde formaat als ze zomerreeks ZZommergasten met gastheer Arie In’t Veld en ditmaal met de volgende gasten: coach Geert Hammink, voorzitter ZZ Leiden Marcel Verburg en Voorzitter DBL Ramses Braakman.

Het programma is vanavond vanaf 20.00 uur te volgen op Sleutelstad TV (Ziggo kanaal 46) en online via sleutelstad.tv.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×