Het gebouw van Kite. (Foto: PR).

Nieuwe stageplaatsen laboratoriumopleidingen mboRijnland

De laboratoriumopleidingen van mboRijnland (MLO Leiden) en het biofarmaceutische bedrijf Kite ondertekenden deze week een samenwerkingsovereenkomst. De organisaties gaan nauw samenwerken om nieuwe stageplaatsen mogelijk te maken voor studenten van de mbo-opleidingen Allround Laborant, Biologisch medisch en Chemisch-fysisch Analist. Ook gaan de partijen nieuw lesmateriaal ontwikkelen.

“De urgentie voor nieuwe stageplaatsen is groot”, vertelde directeur Gijs Vlieland bij mboRijnland eerder aan Sleutelstad. Door de samenwerking wordt de kans op passend werk voor de toekomstige allround laboranten en analisten vergroot. In februari starten de eerste studenten met de stage bij Kite.

Het biofarmaceutische bedrijf Kite is onderdeel van Gilead Sciences en houdt zich bezig met de ontwikkeling van innovatieve behandelingen van kanker.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×