De sok met cocaïne. (Foto: Politie).

Verdachte bobbel in broek blijkt sok met cocaïne

Een verdekt geparkeerde auto op het terrein van de Rivierduinen in Oegstgeest was gisteravond voor de politie aanleiding voor een controle. “In de auto was een overdracht te zien”, vertelt een woordvoerder. “En de agent had gelijk het vermoeden dat het hier om een drugsdeal ging”.

Bij het zien van de politie stapte de bijrijder snel uit en reed de bestuurder weg zonder verlichting. “Helaas was de collega alleen en moest een keuze maken. Hij besloot de bestuurder te controleren.” Tijdens de controle zag de agent dat de bestuurder een onnatuurlijke bobbel in zijn broek had. “Toen onze collega deze beter wilde controleren wist de verdachte zich na een worsteling los te rukken en te vluchten”, vervolgt de woordvoerder. “Helaas was de verdachte sneller”.

Een andere eenheid van de politie kon de verdachte drie straten verderop aan te houden. De verdachte had zich tijdens zijn vluchtpoging ontdaan van de onnatuurlijke bobbel in de broek. In een struik aan het Wilhelminapark vond de politie een sok gevuld met cocaïne.

De verdachte is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×