(Archieffoto: Chris de Waard).

Ondergrondse containers tijdens jaarwisseling afgesloten

Ondanks dat vuurwerk tijdens de komende jaarwisseling verboden is, sluit de gemeente Leiden traditiegetrouw ondergrondse containers af. Van dinsdag 29 december tot maandag 4 januari is het daardoor niet mogelijk om papier, glas of textiel weg te gooien.

De gemeente wil schade aan de containers door zwaar vuurwerk op deze manier voorkomen. Een aantal containers zal worden weggehaald, andere containers worden afgesloten. “Bewaar je oud papier, glas en textiel vanaf 29 december daarom thuis totdat de containers weer beschikbaar zijn”, adviseert de gemeente. Containers voor restafval blijven wel open.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×