Afgelopen jaar mocht Tjeerd Scheffer de jonge Rembrandt award in ontvangst nemen. (Foto: Emile van Aelst).

BCL maakt ´Leidenaar van het Jaar´ later bekend

Business Club Leiden (BCL) stelt vanwege de coronamaatregelen de nieuwjaarsreceptie uit. Dat betekent dat ook later bekend gemaakt wordt wie zich dit jaar ‘Leidenaar van het Jaar’ mag noemen. Wanneer de bekendmaking nu plaatsvindt is nog niet bekend.

“Zo kunnen we de Jonge Rembrandt award met z’n allen uitreiken en er ook van genieten in onze bekende nieuwjaarsreceptiesfeer met partners”, zegt BCL-voorzitter Chris Verplancke op Facebook. De voorzitter zegt dat er veel geluiden opgaan om de award dit jaar uit te reiken aan de zorg of de Leidse vaccinmakers. Verplancke benadrukt dat de leden dit zelf bepalen.

Overleden in 2020
In een terugblik op 2020 staat de voorzitter ook stil bij de clubleden die dit jaar zijn overleden. Leon Oosterhout, Boy van Dijk en de ‘BCL godfather’ Henny Wiggers. Ook zijn  vier lunchclubleden/oud BCL clubleden ontvallen. Roel van den Berg, Chris Dieben, Bert Jansen en voormalig BCL secretaris Tjerk Schaafstra. BCL zal op een later moment stilstaan bij dit verlies.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×