(Foto's: Regio15).

Buurtbewoners blussen buitenbrand in Stevenshof

Aan het Sara de Bronovoplein in de Stevenshof woedde donderdagavond een flinke buitenbrand in een brandpoort achter een rij woningen. Buurtbewoners hebben de brand met tuinslangen geblust. Een afvalcontainer die tegen een schuur en een schutting stond, was in brand gevlogen of gestoken. Toen het vuur oversloeg naar de schutting ging dat gepaard met metershoge vlammen.

Toen de brandweer arriveerde, was het vuur inmiddels uit en is alleen nog met een warmtebeeldcamera een nacontrole verricht. De buitenzijde van de schuur, enkele planten én een schutting liepen flinke brandschade op. De politie doet verder onderzoek naar de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×