(Foto: Robbert Beurse).

Ook Zoeterwoude betaalt voor ingeleverde kerstbomen

Zoeterwoudenaren kunnen woensdagmiddag 13 januari hun kerstbomen inleveren bij de gemeente. In ruil daarvoor krijgen ze, net als in buurgemeente Leiderdorp, per boom vijftig cent en een lot uit de loterij die de gemeente organiseert.

Tussen 13.30 uur en 16.00 uur kan iedereen met zijn naaldboom terecht op de parkeerterreinen bij De Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk en De Klaverhal in Zoeterwoude-Dorp.

Om te voorkomen dat de inleveractie onverwachts in de papieren gaat lopen, benadrukt de gemeente dat de actie alleen voor inwoners van Zoeterwoude geldt: “De kerstbomen moeten afkomstig zijn uit Zoeterwoude. Er kan om legitimatie worden gevraagd”, waarschuwt de gemeente op de website.

Met de kerstbomenloterij zijn vier geldprijzen te winnen: 15 euro, 30 euro, 50 euro en 70 euro. De trekking vindt donderdag plaats. De uitslag wordt op de website van de gemeente bekendgemaakt. Winnaars kunnen vervolgens contact opnemen met het gemeentehuis via telefoonnummer: 071-5806300. Op 20 januari worden de geldprijzen aan de winnaars uitgereikt.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×