(Foto's: Regio15).

Vier auto's botsen bij McDrive Rooseveltstraat

Op het terrein bij de McDonald’s vestiging aan de Rooseveltstraat in Leiden zijn rond 17.15 uur vier auto’s op elkaar gebotst. Daarbij raakte voor zover bekend niemand gewond. Twee van de vier voertuigen liepen flinke schade op.

De aanrijding ontstond doordat een automobilist achterop zijn voorganger botste. De bestuurder van die aangereden auto raakte vervolgens de macht over het stuur kwijt en reed tegen de zijkant van een derde auto. Ook een vierde auto die daar weer achter stond, liep schade op.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en heeft meerdere beschadigde voertuigen afgesleept. Door de aanrijding ontstond er de nodige verkeershinder. Medewerkers van McDonald’s kwamen naar buiten om het verkeer in goede banen te leiden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×