(Foto: Marja van Tilburg).

Eerste uitwedstrijd ZZ Leiden Basketball

Zorg en Zekerheid Leiden speelt vanmiddag de eerste uitwedstrijd sinds de herstart van de Dutch Basketball League. De Leidse formatie gaat op bezoek bij Apollo Amsterdam.

Waar Zorg en Zekerheid Leiden in de twee gespeelde thuiswedstrijden de volle buit heeft gepakt, staan de Amsterdammers nog zonder winst. Dat is geen garantie voor een Leidse overwinning, want de Leidse formatie heeft het in verleden vaak lastig gehad in de Apollohal.

Zorg en Zekerheid Leiden staat er momenteel goed voor. Tegen Donar Groningen speelde de Leidse ploeg een puike wedstrijd. Tegen Basketbal Academie Limburg zaten er wel wat slordige fases in de wedstrijd. Toen het echter even nodig was om op te schalen, lukte dat zonder problemen.

Het duel begint om 16.00 uur. Via Eyecons is een gratis livestream beschikbaar.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×